online slots game malaysia
Vijesti

Zastupnički dom PFBiH danas razmatra Informaciju o Odluci o imenovanju Vlade FBiH

Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH danas će na sjednici razmatrati Informaciju o Odluci o imenovanju premijera, zamjenika premijera i ministara u Vladi Federacije BiH.

Sjednica je zakazana da bi se ispoštovao Ustavom FBiH zagrantovan rok za formiranje Vlade FBiH koji ističe danas.

– Sukladno ustavnim rokovima i onome što smo dobili od rukovodstva Federacije BiH stvorili su se preduvjeti da se sazove sjednice Zastupničkog doma. Na dnevnom redu je jedna točka, a razmatrat će se materijal koji smo dobili od rukovodstva FBiH, u njemu je dopis od predsjedateljice Federacije Lidije Bradare s kojim nas upoznaje sa onim što je urađeno. Također tu i je i Odluka o imenovanju premijera, zamjenika premijera i ministara u Vladi Federacije BiH. Uz tu odluku došla je i suglasnost od dopredsjednika FBiH Igora Stojanovića i odgovor dopredsjednika Refika Lende da on nije dao suglasnost na navedenu odluku – izjavio je jučer potpredsjedavajući Zastupničkog doma Mladen Bošković. 

Podsjetio je da je danas posljednji dan za imenovanje Vlade FBiH te da je Zastupnički dom kao zadnja instanca u toj karici bio obavezan po Ustavu FBiH da sazove ovu sjednicu.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia