online slots game malaysia
BiznisVijesti

Vlada KS usvojila Godišnji plan provođenja Programa razvoja male privrede

Na prijedlog Ministarstva privrede Kantona Sarajevo, a na osnovu Zakona o poticaju razvoja male privrede, Pravilnika o postupcima u provođenju Programa razvoja male privrede i Zakona o izvršenju Budžeta Kantona Sarajevo za 2021. godinu, Vlada Kantona Sarajevo je na jučerašnjoj vanrednoj sjednici usvojila Godišnji plan provođenja Programa razvoja male privrede za 2021. godinu.  

Godišnji plan uključuje  jedanaest pojedinačnih programa, a primarni strateški cilj koji se želi postići programima iz Godišnjeg plana jest stabilizacija poslovanja subjekata male privrede te u skladu s privrednim prilikama i povećanje broja subjekata male privrede, kao i zaposlenosti u KS.

U narednih petnaest dana biće objavljeni javni pozivi za pojedinačne programe iz Godišnjeg plana, saopćeno je iz Kantona Sarajevo.

Odluka i Godišnji plan provođenja Programa za razvoj male privrede za 2021. godinu dostupni su na web stranici Ministrastva privrede

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia