online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Vlada KS donijela odluku o umanjenju cijena za centralno grijanje

Nakon što su KJKP „Toplane Sarajevo“ d.o.o. Sarajevo u saradnji sa Ministarstvom komunalne privrede,infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša izvršile izračun umanjenja cijene decembarskog računa 2022. godine, a zbog smanjene potrošnje prirodnog gasa uzrokovane iznadprosječnim temperaturama koje su zabilježene u decembru mjesecu, Vlada Kantona Sarajevo je donijela konačnu odluku o umanjenu decembarskog računa za iznos od 9%.

Budući da je došlo do pada cijena uvoznog gasa, KJKP „Toplane Sarajevo“ d.o.o. Sarajevo će korisnicima izvršiti dodatno umanjenje računa centralnog grijanja u iznosu od 6% a sa primjenom od 1.januara do 31.marta 2023. godine., do kada će i važitisadašnja cijena prirodnog gasa.

Shodno navedenom, svim našim korisnicima januarski račun za centralno grijanje biti će umanjen u iznosu od 15%, što se odnosi na procenat umanjenja za decembarske račune 2022.godine (9%) i procenat umanjenja za januar2023.godine (6%).

Računi za centralno grijanje našim korisnicima će biti ispostavljeni u uobičajenom roku.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia