online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Sutra u Sarajevu potpisivanje ugovora s korisnicima poticajnih sredstava za 2022. godinu

U sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu (ul. Hamdije Ćemerlića 2) u organizaciji Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, za sutra, 7. septembra, s početkom u 12 sati, najavljeno je potpisivanje ugovora sa predstavnicima općina i gradova o dodjeli poticajnih sredstava za projekte ‘Izgradnja poduzetničkih zona’ i ‘Izrada dokumentacije za uspostavljanje poduzetničke zone’ za 2022. godinu.

Ukupna vrijednost ugovora, za koji su osigurana grant sredstva u budžetu Federacije BiH, iznosi 1.850.000 KM.

Nakon provedenog javnog poziva Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, poticajna sredstva za projekt ‘Izgradnja poduzetničkih zona’ dobit će sedam općina i šest gradova, dok će za projekt ‘Izrada dokumentacije za uspostavljanje poduzetničke zone’ sredstva biti dodijeljenja za četiri općine i jedan grad.

– Ugovore će potpisati federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Amir Zukić i predstavnici općina i gradova – saopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.  

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia