online slots game malaysia
Sarajevo

Stvaranje boljih uslova za učenike, Ministrica Hota-Muminović i predsjedavajući Đozo u posjeti OŠ “Hasan Kaimija”

Ministrica za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo – Naida Hota-Muminović i predsjedavajući Općinskog vijeća Centar – Sejad Đozo, posjetili su danas Osnovnu školu “Hasan Kaimija” na Cicinom Hanu, kada su se uvjerili u pozitivne promjene zahvaljujući podršci Vlade Kantona Sarajevo i Općine Centar, koja, kako je danas potcrtano, neće izostati ni u narednom periodu.

Zbog unapređenja rada škole, direktorica Amra Đip ministrici Hota-Muminović i predsjedavajućem Đozi, ovom prilikom, uručila je zahvalnice, te Monografiju škole.

Govoreći o konkretnim projektima, ministrica Hota-Muminović je objasnila da je ovo jedna od 10 škola koje su dobile sredstva za rekonstrukciju toaleta, u ukupnom iznosu od 145.000 KM, te da je kabinet informatike obuhvaćen nabavkom računara.

Posebna nam je čast što je ministrica Hota-Muminović prepoznala potrebe naše škole, što su ona i Ministarstvo pomogli da se stvore ljepši, bolji i ugodniji uslovi za naše učenike“, navela je, između ostalog, direktorica Đip.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia