online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Šteta za TVSA: Tramvajska dionica Ilidža – Čengić Vila bi trebala biti gotova i prije prvog septembra

Rekonstrukcija pruge teče planiranom dinamikom, te prema pokazateljima sa gradilišta, dionica Ilidža – Čengić Vila bi trebala biti gotova i prije prvog septembra – tvrdi resorni ministar Adnan Šteta. Odgovor je to bio na pitanje da li su ponovno produženi rokovi izgradnje prve dionice pruge.

“Rok za izgradnju kompletne pruge od Ilidže je 2 godine, mi smo te dvije godine podijelili na 2 funkcionalne cjeline. Prva je Ilidza Čengić Vila, druga Čengić Vila Marijin Dvor. Dali smo sami sebi zadatak i rok da zbog građana ubrzamo i završimo prvu cjelinu do kraja prve godine. I danas stojimo pored tog roka, očekujemo da ćemo zadnje dane augusta provozati se testnom vožnjom od Čengić Vile do Ilidže”, naglasio je Adnan Šteta ministar saobraćaja KS.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] “Rok za izgradnju kompletne pruge od Ilidže je dvije godine. Mi smo te dvije godine podijelili na dvije funkcionalne cjeline. Prva je od Ilidže do Čengić Vile, a druga je od Čengić Vile do Marijin Dvora. Dali smo sami sebi zadatak i rok da prvu cjelinu završimo do početka školske godine. Stojimo pri tom roku i mi očekujemo da ćemo u zadnjim danima augusta imati testnu vožnju od Čengić Vile do Ilidže”, izjavio je Šteta za TVSA. […]

Back to top button
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia