online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Skupština KS uživo iz Doma mladih

Na dnevnom redu sjednice je Prijedlog Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o inspekcijama KS, te Prijedlog odluke o razrješenju dužnosti zamjenika pravobranioca Pravobranilaštva KS.

Kako je saopćila Služba za protokol i press KS najavila, na sjednici je informacija o realizaciji mjera za sanaciju i reorganizaciju KJKP „Gras“ d.o.o. Sarajevo, za period 01.01. do 31.03.2020. godine.

Sjednicu Skupštine KS gledajte uživo na portalu TVSA i You tube kanalu

Također će se pred zastupnicima naći i izvještaji o radu Vlade KS i izvršenju Budžeta KS za 2019.godinu, Izvještaj o radu Pravobranilaštva KS za 2019. godinu, Izvještaj o poslovanju KJKP „Gras“ za 2018. godinu, Izvještaj o radu i finansijskom poslovanju, na koji je prethodno dato mišljenje ovlaštenog revizora, Kantonalnog stambenog fonda Sarajevo za 2019. godinu.

Na dnevnom redu je i Izvještaj o finansijskom poslovanju za period 01.01.-31.12.2019. godine JU “Fond Memorijala Kantona Sarajevo”,  Izvještaj o radu Kantonalne uprave za inspekcijske poslove KS za 2019. godinu, Izvještaj o izvršenju sankcija u KS za 2019. godinu.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia