online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Skupština KS 27. aprila o Prijedlogu zakona o podršci povratnicima u Srebrenici

Na sjednici Skupštine Kantona Sarajevo, koja će biti održana 27. aprila ove godine, bit će razmatran Prijedlog zakona o podršci povratnicima u Srebrenicu, kao i Nacrt zakona o sprečavanju nepotizma i stranačkog zapošljavanja u organima javnog sektora u KS.

Kolegij Skupštine KS danas je na sjednici predložio da na dnevnom redu sjednice bude i Informacija o epidemiološkoj situaciji, kao i izvještaji o radu Odbora za žalbe javnosti za 2020. godinu, o stanju u oblasti socijalne zaštite, zaštite civilnih žrtava rata i zaštite porodica sa djecom za 2020. godinu.

Pred zastupnicima će biti i Prijedlog odluka o dodjeli javnih priznanja KS, te Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Program rada sa finansijskim planom Fonda KS za stipendiranje i školovanje djece boraca, poginulih boraca, poginulih civila, žrtava rata “Ikre” za 2021. godinu.

Iz Službe za protokol i press KS-a podsjećaju da će tematska sjednica Skupštine KS posvećena sigurnosnoj situaciji biti održana 28. aprila ove godine.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia