SarajevoVijesti

SDA: Sramotan je način na koji ‘Četvorka’ blati ime Bogićevića

Iz Kantonalnog odbora SDA Sarajevo (KO SDA) saopćeno je da su zgroženi načinom na koji “Četvorka” uvlači u “vlastito političko blato” ime Bogića Bogićevića i zaklanjanjem iza njega pokušava sakriti svoje svađe i nesposobnost.

Tvrde da je očigledno da sama “Četvorka” nije postigla saglasnost o izboru Jasmina Ademovića, sina visokog funkcionera NIP-a Kemala Ademovića, za predsjedavajućeg Gradskog vijeća, pa sada krivicu za vlastiti nepotizam i neuspjeh po već ustaljenom receptu želi prebaciti na SDA.

Iz SDA navode da se na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Sarajevo nije uopšte glasalo za izbor gradonačelnika Sarajeva, ali “Četvorka” ime Bogića Bogićevića koristi da bi pokušala skrenuti pažnju sa činjenice da Ademović mlađi nije dobio podršku svih njihovih vijećnika. 

– SDA nije uopće izašla sa kandidatom za gradonačelnika i vrhunski je politički bezobrazluk krivicu za međusobne svađe u “Četvorci” prebacivati na SDA – saopćeno je iz KO SDA Sarajevo.

4 1 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.