online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Otvoren turistički informativni centar na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

Prvi turistički informativni centar Turističke zajednice KS na sarajevskom aerodromu, koji je ujedno i prvi TIC otvoren na aerodromu u Federaciji BIH,  ima izuzetno značajnu ulogu sa aspekta pružanja kvalitetnih informacija o turističkim atrakcijama, kulturno-historijskim znamenitostima, outdoor aktivnostima i drugim informacijama koje su predmet interesovanja turista, a u cilju izgradnje pozitivnog imidža Kantona Sarajevo i Bosne i Hercegovine

Predsjedavajući Povjerenstva Turističke zajednice Kantona Sarajevo Kenan Magoda i direktor Međunarodnog aerodroma Sarajevo Alan Bajić otvorili su turistički informativni centar (TIC) na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, uz prisustvo putnika koji su u Sarajevo stigli avionom iz Beča, a kojima su podijeljeni i prigodni pokloni u znak dobrodošlice.

„Ovaj turistički informativni centar  je mjesto gdje će turisti pri samom izlasku iz aviona biti ljubazno dočekani i gdje će dobiti sve tražene informacije o turističkoj ponudi u gradu, kako bi vrijeme provedeno u Kantonu Sarajevo iskoristili što kvalitetnije. Želimo biti dobri domaćini i pružiti što bolju uslugu, s ciljem unaprijeđenja turističke ponude i povećanja turističkog prometa. Vrlo je bitno da komuniciramo s turistima, saznamo njihove želje, odgovorimo njihovim zahtjevima, te u konačnici pošaljemo najbolju sliku o našem gradu u različite dijelove svijeta“kazao je predsjedavajući Magoda.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia