online slots game malaysia
Vijesti

Općina Ilidža: Podijeljeno 150 paketa za osobe u stanju socijalne potrebe

Liga muslimanskog svijeta u saradnji s Općinom Ilidža osigurala je i podijelila 150 paketa s prehrambenim namirnicama osobama u stanju socijalne potrebe, a koje se nalaze u evidenciji Službe za rad, socijalna pitanja, zdravstvo, izbjeglice i raseljena lica.

Sporazum o saradnji između Općine Ilidža i Lige muslimanskog svijeta u Bosni i Hercegovini u Multifunkcionalnoj sali Općine Ilidža potpisali su načelnik Nermin Muzur i direktor Regionalnog ureda Lige muslimanskog svijeta u BiH Abdullah ben Rahmatullah Qari.

Načelnik Muzur istakao je kako je ovo nastavak uspješne saradnje sa Ligom muslimanskog svijeta u Bosni i Hercegovini, a sve s ciljem pružanja pomoći socijalno ugroženim kategorijama stanovništva s područja Općine Ilidža.

Direktor Regionalnog ureda Lige muslimanskog svijeta u BiH Abdullah ben Rahmatullah zahvalio se Općini Ilidža na saradnji, te je naglasio kako je pored paketa sa prehrambenim i higijenskim proizvodima, osigurano i 150 toplih jorgana koji će ljudima biti od koristi u zimskom periodu i niskim temperaturama.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia