online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Objavljena konačna rang lista: Subvencije od po 7.000 KM za 276 mladih osoba u KS

Ministar prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo Faruk Kapidžić saopštio je danas rezultate javnog poziva za subvencioniranje rješavanja stambenog pitanja mladih u Kantonu Sarajevo za 2020. godinu.

„Na javni poziv prijavilo se 398 kandidata. Po nacrtu rang liste prihvaćene su prijave 272 kandidata. Na nacrt rang liste je uloženo 30 prigovora, od kojih je jedan prigovor bio neblagovremen, a četiri su prihvaćena kao osnovana, dok je njih 25 bilo neosnovano. Na konačnoj rang listi je 276 kandidata koji su zadovoljili uslove i njima će biti isplaćena subvencija za rješavanje stambenog pitanja“, naveo je ministar Kapidžić.

Konačna rang lista kandidata koji su ostvarili pravo na subvenciju je objavljena jučer na oglasnoj ploči KS, te na na web stranici Ministarstva prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša  KS https://mpz.ks.gov.ba/sites/mpz.ks.gov.ba/files/konacna_lista_2020_0.pdf.

Njima će biti isplaćeno po 7.000 KM, potvrdio je ministar, saopćila je Služba za pres i protokol KS

3 1 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia