online slots game malaysia
BiznisVijesti

Ka digitalizaciji: Građani će imati uvid u registrovana vozila

Direktori Agencije za nadzor osiguranja Federacije BiH i Agencije za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEABiH) Ivan Luburić i Almir Badnjević potpisali su sporazum o elektronskoj razmjeni podataka iz evidencije o registrovanim vozilima i dokumentima za registraciju putem web servisa IDDEEA BiH.

Implementacijom sporazuma, Agencija za nadzor osiguranja FBiH aktivno doprinosi modernizaciji društva, podržavajući tranziciju ka digitalnom društvu.

Sporazum omogućuje Agenciji za nadzor osiguranja FBiH sigurnu razmjenu informacija između relevantnih institucija na nivou Federacije BiH i BiH.

Građani će također imati konkretne benefite od sporazuma. Stalni pristup podacima o registrovanim vozilima omogućava brže i efikasnije procese, posebno u vezi sa registracijom vozila.

Potpisani sporazum predstavlja korak naprijed ka modernom, digitalnom društvu, te će imati pozitivan utjecaj na kvalitetu usluga i život građana Federacije BiH, saopćeno je iz IDDEEA BiH.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia