online slots game malaysia
Bosna i HercegovinaVijesti

Imenovan novi Upravni odbor Zavoda Pazarić

Vlada Federacije BiH je na sjednici u četvrtak u Mostaru dala suglasnost na Rješenje federalnog ministra rada i socijalne politike od 4. kolovoza ove godine o razrješenju Upravnog odbora Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić.

Suglasnost je dana i na Rješenje federalnog ministra o imenovanju novog Upravnog odbora ovog zavoda u sastavu Mirjana Mihalj (predsjednica), Avdulah Kovačević, Jasmina Kujan, Sulejman Haljevac i Amir Altunbabić (članovi), na razdoblje od četiri godine.

Federalna vlada je Nadzornom odboru BH Gasa d.o.o. Sarajevo dala prethodne suglasnosti za razrješenje Jasmina Salkića s pozicije vršitelja dužnosti direktora tog gospodarskog društva, te za imenovanje Mihajla Krmpotića za vršitelja te dužnosti do okončanja natječajne procedure, a najduže do dvanaest mjeseci.

Vlada je Skupštini BH Gasa d.o.o. Sarajevo dala prethodnu suglasnost za razrješenje vršitelja dužnosti članova Nadzornog odbora, zbog isteka razdoblja na koji su imenovani. Prethodna suglasnost je dana i za imenovanje Armina Zulkića, Amre Salihović, Ferida Buče, Edina Dilberovića i Asmira Mujanovića za vršitelje dužnosti članova Nadzornog odbora ovog gospodarskog društva do okončanja natječajne procedure, a najduže do tri mjeseca.

Vlada je donijela potrebne akte za poništavanje ranije raspisanog, te za raspisivanje novog javnog natječaja za izbor i nominiranje dva člana Nadzornog odbora gospodarskog društva UNIS Ginex d.d. Goražde, uime državnog kapitala.

Potrebni akti su doneseni i za pokretanje procedure raspisivanja javnog natječaja za postavljenje direktora Federalnog zavoda za geologiju.

Za sudjelovanje u radu i odlučivanju na skupštinama gospodarskih društava opunomoćeni su Zdravko Buhač (JP Ceste FBiH d.o.o. Sarajevo) i Sanela Milavić – Repak (BH Telecom d.d. Sarajevo), priopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia