online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Centar za majku i dijete – ASA Bolnica

ASA Bolnica sa ponosom predstavlja Centar za majku i dijete, koji pruža sveobuhvatnu medicinsku njegu kroz specijalizovane usluge uključujući pedijatriju, porodilište, ginekologiju i akušerstvo, te liječenje neplodnosti (IVF). Stručni tim ljekara i medicinskog osoblja ASA Bolnice, posvećen je zdravlju i dobrobiti majki i djece, nudeći vrhunsku njegu u svakom koraku njihovog puta.

Pod vodstvom mr. sc. Daria Đukića, dr.med., specijaliste pedijatrije i subspecijaliste dječije kardiologije, pedijatrijski tim pruža sveobuhvatne preglede, tretmane i savjetovanje za djecu svih uzrasta. Dalibor Tomić, dr.med., specijalista pedijatrije i subspecijalista neuropedijatrije, te Tatjana Jovičić, dr.med., specijalista pedijatrije, osiguravaju najviši nivo stručnosti u brizi za najmlađe pacijente. ”Naša pedijatrijska služba uključuje redovne preventivne preglede, liječenje akutnih i hroničnih bolesti kao i urgentnu medicinsku pomoć. Koristimo moderne dijagnostičke, laboratorijske i terapijske metode i procedure kako bi osigurali da naši mali pacijenti dobiju najbolju moguću njegu i podršku za zdrav rast i razvoj “ naglašava dr. Đukić.

Pedijatrija

Moderno opremljeno porodilište pruža sve potrebne usluge tokom porođaja, postporođajnu njegu i stalnu podršku majkama i njihovim porodicama.  Elvira Mušić, dr.med., i Aldina Divanović, dr.med., specijalistkinje ginekologije i akušerstva, osiguravaju siguran put od začeća do porođaja. “Trudnice mogu očekivati sveobuhvatnu podršku kroz sve faze trudnoće, uključujući savjetovanje i personalizovane planove porođaja,” naglašavaju iz akušerskog odjela. “Uz prisustvo iskusnog tima ljekara i babica, spremni smo reagovati na sve medicinske potrebe i hitne slučajeve. Naše sobe za porođaj su dizajnirane da pruže maksimalnu udobnost i privatnost,” kažu u odjelu porodilišta. Također, pružaju psihološku podršku majkama kako bi se prilagodile novoj ulozi i prebrodile eventualne postporođajne izazove.

Ginekologija i akušerstvo , porodilište

Doc.dr. Azur Tulumović, dr.med., medicinski direktor ASA Bolnice i voditelj odjeljenja Ginekologije i akušerstva, ističe: “Vrlo smo ponosni na naš Centar koji pruža stručne preglede, dijagnostiku, tretmane i savjetovanje za majke i djecu, od trenutka odluke o trudnoći, pa sve do poroda i odrastanja djeteta. Posebno smo ponosni na naše odjeljenje ginekologije, gdje pružamo visokokvalitetnu njegu u svakom aspektu ženske reproduktivne zdravstvene zaštite, uključujući i složene operativne zahvate.”

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia