online slots game malaysia
Bosna i HercegovinaVijesti

Agencija za zaštitu osobnih podataka: Još uvijek nije usvojen novi zakon o zaštiti osobnih podataka

Predstavnici Agencije za zaštitu osobnih podataka u BiH danas su u sjedništu Agencije održali sastanak sa predstavnicima Ureda rezidentnog koordinatora Ujedinjenih naroda u BiH (RCO).

Uz predstavljanje rada Agencije delegaciji RCO Ureda izneseni su i problemi sa kojima se Agencija susreće u radu, kao i činjenica da još nije usvojen novi zakon o zaštiti osobnih podataka, što je neophodno kako bi Bosna i Hercegovina bila usuglašena sa zakonodavstvom Europske unije u oblasti zaštite osobnih podataka.

Istaknuto je da UN jača svoje kapacitete za ljudska prava u Bosni i Hercegovini kako bi pratio razvoj događaja i podržavao napore u zaštiti ljudskih prava i prevenciji kršenja tih prava.

Predstavnici RCO Ureda Agnes Picod i Uglješa Vuković predstavili su aktivnosti i planove za naredno razdoblje, te razgovarali sa direktorom Agencije Dragoljubom Reljićem, saopćeno je iz Agencije za zaštitu osobnih podataka u BiH.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia