online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Zbog svečanog defilea, izmjene u odvijanju gradskog prevoza

– Kantonalno Javno Komunalno Preduzeće “Gradski saobraćaj” obavještava korisnike da će zbog privremene obustave saobraćaja u ulicama Azize Šaćirbegović, Safeta Hadžića, Zvornička, Zmaja od Bosne, Hiseta, Obala Kulina Bana, Telali, Mula Mustafe Bašeskije, Maršala Tita i Bulevar Meše Selimovića, u četvrtak, 1. jula od 11.30 do 13.00 sati doći do izmjene u odvijanju javnog gradskog prevoza.

Zbog svečanog defilea pripadnika Federalnog MUP-a doći će do privremene obustave saobraćaja u navedenim ulicama, a tramvajski saobraćaj će se odvijati na relaciji Ilidža – Željeznička stanica, dakle neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola – Baščaršija – Tehnička škola, saopćeno je iz GRAS-a.

Autobuske linije 27e Drvenija-Hrasnica i 31e Vijećnica-Dobrinja mijenjat će polazni terminal i dijelom trasu linije, te će polaziti sa terminala Trg Austrije i u oba pravca saobraćati trolejbuskom trasom, a na ustaljenu trasu će se ponovno uključivati u skladu sa  uputama pripadnika MUP-a odnosno u zavisnosti od situacije na terenu.

Na trolejbuskim, autobuskim i minibuskim linijama koje djelimično prolaze ili presjecaju trasu kretanja kolone može doći do kraćih zastoja ili manjih preusmjerenja u skladu sa uputama pripadnika MUP-a.

Regulaciju saobraćaja vršit će pripadnici MUP-a KS etapno u zavisnosti od brzine prolaska učesnika defilea.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia