online slots game malaysia
Sarajevo

Završna faza izgradnje objekta na Šipu za interno raseljene i porodice u stanju potrebe

Danas je upriličeno potpisivanje Ugovora o dodjeli granta za sufinansiranje radova na vanjskom uređenju objekta K-78, na lokalitetu Šip, odnosno za realizaciju završne faze  Projekta “Izgradnja objekta kolektivnog stanovanja za trajno stambeno zbrinjavanje interno raseljenih porodica i porodica u stanju socijalne potrebe”.

Ugovor su potpisali načelnik Općine Centar Srđan Mandić i direktorice Fonda Kantona Sarajevo za izgradnju stanova za članove porodica šehida i poginulih boraca, ratne vojne invalite, demobilizirane borce i prognane osobe Lejla Khattab, a potpisivanju je prisustvovala i ministrica za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo Ivana Prvulović.

Shodno potpisanom Ugovoru, Općina Centar će sufinansirati radove na vanjskom uređenju objekta sa 400.000 KM. Podsjećamo, prethodno je Ministarstvo za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice KS za izvođenje radova na vanjskom uređenju obezbijedilo finansijska sredstva u iznosu od 81.000 KM.

3.5 2 votes
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia