online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Za TVSA: Analize vode koju isporučuje KJKP „Vodovod i kanalizacije“ potvrđuju sve uvjete o zdravstvenoj ispravnosti

Osim informacija o redovnim radovima na vodovodnoj mreži za danas, u jutarnjem programu TVSA, Elma Hadžimjelić je saopćila kako su tokom mjeseca decembra izvršene analize vode koje potvrđuju da je voda koju isporučuje KJKP “Vodovod i kanalizacije”, zdravstveno ispravna.

“Labaratorija “Euro Inspekt” d.o.o Sarajevo izvršila je fizičko-hemijske i mikrobiološke analize vode na 18 uzoraka, rezultati svih izvršenih analiza potvrđuju zdravstvenu ispravnost vode u sistemu javnog vodosnabdijevanja u nadležnosti preduzeća. Građani ne treba da brinu, voda koju ovo preduzeće isporučuje potvrđuje sve uvjete o zdravstvenoj ispravnosti.”– kazala je za TVSA Elma Hadžimjelić.

Iskoristila se prilikom te u ime preduzeća zamolila da građani vodu troše racionalno.

Kada je riječ o redovnim radovima vodovodnog sistema za danas, oni će se vršiti na popravkama u ulicama: Logavina, Reisa Džemaludina Čauševića, Osik, Grabovine, Bardakčije, Kaukčijina, Budakovića čikma, Grličića brdo, Plantaže, Vidovci, Jukićeva, Šipska, Avde Hume, Ramiza Salčina, Srđana Aleksića, Sjenička, Put Famosa, Igmanskog bataljona, Edhema Eke Džubura, Josipa Slavenskog, Osik i Hendekuša.

“Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.”– saopćili su.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia