online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Vlada KS osigurala milion KM za adaptaciju prostora u kojem će biti smješten Centar za napredne tehnologije

Vlada Kantona Sarajevo osigurala je milion KM za sanaciju i adaptaciju prostora u zgradi Mašinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, u kojem će biti smješten Centar za razvoj poduzetništva – JU Centar za napredne tehnologije Sarajevo.
Sredstva su osigurana kroz preraspodjele u Budžetu za tekuću godinu, s pozicije Ministarstva privrede na poziciju  Univerziteta u Sarajevu, a za što je Vlada KS danas dala saglasnost.
Uvažavajući potrebe Centra, urađen je elaborat kojim su date smjernice za neophodne radove s procjenom troškova investicije, kako bi se planirani prostor doveo u funkcionalno stanje koje bi zadovoljilo potrebe Centra.
Prema elaboratu biće izvedeni građevinsko-zanatski radovi, radovi na mašinskim instalacijama, elektroinstalaterski radovi, saniran ravni neprohodni krov iznad prostora Centra, te izrađena projektna dokumentacija, saopćeno je iz Službe za protokol i press Kantona Sarajevo

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia