online slots game malaysia
Vijesti

Vijesti TVSA// Karić: Ne možemo biti sretni dok i jedan stanovnik BiH liježe navečer gladan

Prije 79 godina održano je prvo zasjedanje ZAVNOBIH-a u Mrkonjić Gradu na kojem su donesene odluke o obnovi državnosti naše zemlje.

Tada je proglašeno da je Bosna i Hercegovina jedinstvena i nedjeljiva država, ni srpska ni hrvatska ni muslimanska nego i srpska i hrvatska i muslimanska, zbratimljena zajednica u kojoj će biti osigurana puna ravnopravnost Muslimana, Srba i Hrvata, ali i svih ostalih naroda koji u njoj žive.

Za TVSA danas je govorila Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva te istakla: “Želim reći da u ovim teškim vremenima znam i svjesna sam da ne možemo svi biti u potpunosti sretni sve dok i jedan stanovnik Bosne i Hercegovine navečer liježe gladan. Ono što je sigurno da vjerujem u naše mlade ljude, vjerujem u generacije koje dolaze i vjerujem da ćemo znati graditi i sačuvati ono što imamo”.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Za TVSA danas je govorila Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva te istakla: “Želim reći da u ovim teškim vremenima znam i svjesna sam da ne možemo svi biti u potpunosti sretni sve dok i jedan stanovnik Bosne i Hercegovine navečer liježe gladan. Ono što je sigurno da vjerujem u naše mlade ljude, vjerujem u generacije koje dolaze i vjerujem da ćemo znati graditi i sačuvati ono što imamo”. […]

Back to top button
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia