online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Vijeće ministara BiH spremno pomoći oko rješavanja pitanja “Jajce” kasarne

Trenutna zdravstveno-epidemiološka i ekonomska situacija u zemlji, te mogućnosti saradnje svih nivoa vlasti u svjetlu zajedničkog odgovora na izazove koje je pandemija COVID-19 stavila pred sve građane u BiH bile su teme današnjeg razgovora Zorana Tegeltije, predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH i Abdulaha Skake, gradonačelnika Sarajeva.

Tokom sastanka, gradonačelnik Sarajeva upoznao je predsjedavajućeg Vijeća ministara sa najznačajnijim infrastrukturnim projektima koji se nalaze u procesu realizacije sa međunarodnim finansijskim organizacijama, kao i o neriješenim imovinskim pitanjima kasarne “Jajce“ koju je Vlada Federacije BiH dala na korištenje gradu.
Tegeltija je naglasio opredijeljenost Vijeća ministara da pomogne u iznalaženju rješenja oko rješavanja imovinskih pitanja kasarne, te da, u skladu sa svojim nadležnostima, podrži svaku aktivnost koja za cilj ima unapređenje odnosa i stvaranje pozitivnog ambijenta za sve građane u BiH. 

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia