Bosna i HercegovinaVijesti

Vijeće ministara BiH danas o privremenom finansiranju institucija BiH

Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za danas trebalo da razmatra Prijedlog odluke o privremenom finansiranju institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza BiH za period april – juni 2021. godine.

Predviđeno je i razmatranje Prijedloga odluke o formiranju Nadzornog tijela za praćenje provedbe Revidirane državne strategije za rad na predmetima ratnih zločina.

Trebala bi biti razmatrana i lista 14 najuspješnijih kandidata za članove Vijeća Regulatorne agencije za komunikacije BiH, čiji je predlagač Ad hoc komisija Parlamentarne skupštine BiH za provođenje postupka imenovanja članova Vijeća Regulatorne agencije za komunikacije BiH.

Na dnevnom redu bi, između ostalog, trebalo da se nađe i Izvještaj o učešću pripradnika Oružanih snaga BiH i policijskih službenika u operacijama podrške miru za period 1. 7. – 31. 12. 2020. godine, kao i prijedlozi odgovora na više poslaničkih pitanja i inicijativa.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.