online slots game malaysia
Sarajevo

VIDEO/ Muriz Memić: Konačno imamo tužioce koji žele da rade

Danas je Tužilaštvo Bosne i Hercegovovine iznijelo završne riječi. Kao što je već poznato, optuženi u ovom predmetu su Zijad Mutap, njegova kćerka Alisa, Hasan Dupovac, Josip Barić i Muamer Ožegović. Na prošlom ročištu, odbrana je odustala od dva dokaza, jedan se tiče vještačenja, a drugi listinga telefona.

Gost emisije Špica bio je Muriz Memić, otac Dženana Memića, koji je nakon prošlog ročišta poručio da se nada konačnom okončanju postupka.

Mi smo na početku, 2016.godine, na Kantonalnom sudu imali tužioce koji su radili protiv nas, koji su sve vrijeme skretali istragu sa prave istrage, sakrivali i uništavali dokaze. Sada smo dobili tužioce koji hoće da rade, oni koji su pokazali emociju” , rekao je Memić na početku razgovora.

Iza ovoga stoji politika, ubica je iskoristio politiku i sakrio se. Zašto sada i ja nemam pravo iskoristiti politiku da bih pronašao ubicu. Jedno su mi dijete ubili, a drugo uništili“, naglasio je Memić.

Više pogledajte na sljedećem linku:

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia