online slots game malaysia
Vijesti

U B fazi Alipašinog Polja završeni radovi na rekonstrukciji dječijeg igrališta

U ulici Trg ZAVNOBIH-a, u B fazi Alipašinog Polja završeni su radovi na rekonstrukciji dječijeg igrališta, na kojem je postavljen novi urbani mobilijar za djecu, kao i gumena antitraumatska podloga, saopćeno je na web stranici Općine Novi Grad

Obzirom da prvobitna ugradnja dječijeg mobilijara nije bila u skladu sa specifikacijom nabavke, na zahtjev Službe za investicije i komunalne poslove Općine Novi Grad Sarajevo, zamijenjen je novim mobilijarom, koji je u skladu sa evropskim standardima za sigurnost djece prilikom korištenja.

Igralište je koncipirano u vidu kruga, na kojem je dječiji mobilijar, dok je oko igrališta izgrađena staza od AB kocki, odvojena zelenim pojasom od staze za trčanje koja pratiti kružni oblik parka.

Rekonstrukcijom igrališta sa parkom, djeca su dobila lijepo uređen prostor za igru površine od oko 780 metara kvadratnih. Park je također ograđen, postavljene su klupe za odmor i kante za otpatke, te će osim djece u parku moći uživati i odmarati i ostali građani. U narednom periodu planirano je i uređenje zelene površine niskim i visokim rastinjem

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia