online slots game malaysia
Sarajevo

Topalović: Grijanje u sali gdje trenira reprezentacija radi, iznenađeni smo medijskim istupima

Direktor Javne ustanove KSiRC Ilidža Haris Topalović negirao je navode da u dvorani “Sabit Hadžić” gdje se priprema ženska košarkaška reprezentacija BiH ne radi grijanje, te izrazio razočarenje da o problemima sa kojima se suočava reprezentacija saznaju iz medija nakon pres-konferencija.

– Iznenađeni smo što je informacija na ovaj način izašla u domen javnog diskursa te smatramo kako je neozbiljno da moji saradnici i ja, informacije i stavove reprezentacije saznajemo iz medija, a nakon pres-konferencije, bez ranije potrebe bilo koga od članova ekipe koja vodi reprezentaciju da se na bilo koji način obrati menadžmentu Javne ustanove “KSiRC” Ilidža. Uvjeravam vas da niko prema nama nije uputio nikakav zahtjev, molbu ili sugestiju, na koju bismo, svakako, reagovali u duhu dobrih domaćina, kakvi smo uvijek i bili, posebno prema aktivnostima košarkaških reprezentativnih selekcija – izjavio je Topalović.

Ističe da nije tačno da grijanja u dvorani nema, dodajući da “postoje i dva dodatna kalolifera koji se mogu uključiti prema potrebi”.

– Iznad svega potrebna je dobra komunikacija i jasni zahtjevi na kojima možemo obostrano raditi. Bojim se da će ovo samo naštetiti atmosferi u reprezentaciji Bosne i Hercegovine uoči važnih utakmica. Trebalo bi ih dočekivati u što boljem raspoloženju i žao mi je da se ističe takva stvar kao najbitnija na konferenciji za medije. Ne slažem se s tim – naglasio je direktor KSiRC Ilidža.

Dodaje da nisu ni na koji način utjecali na stav Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine da izabere tu dvoranu, naglašavajući još jednom da grijanje u njoj radi, procesi se odvijaju normalno, “a ako to nije nivo koji zadovoljava standarde za treninge i odigravanje službenih utakmica onda mogu potražiti i drugu dvoranu”.

Naglašava i da će i dalje raditi na tome da KSBiH u što boljim uslovima nastavi trenažni proces i dočeka važne utakmice. 

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia