online slots game malaysia
BiznisVijesti

Sweden/USAID FARMA II – Bolja online promocija za bolje poslovne rezultate

Kao jedan od odgovora na Covid-19 pandemiju, Sweden/USAID FARMA II projekt pomaže poljoprivrednim proizvođačima da unaprijede online prodaju putem bolje vizualne prezentacije proizvoda.

Nadopunjavajući ranije pruženu podršku poljoprivrednim proizvođačima da se uspješnije nose sa posljedicama pandemije Covid-19 orijentisanjem na online prodaju i promociju, Sweden/USAID FARMA II će u naradna dva četvrtka, 14. i 21. maja, od 11.00 do 13.00 sati, organizovati webinare na temu grafičkog dizajna i razvoja vizualnog identiteta.

Fokus webinara će biti na promociji putem društvenih medija, primarno Facebooka i Instagrama, kao i na razvijanju upečatljivih objava koje potiču na akciju. Nakon webinara, projekat će podržati nekoliko poljoprivrednih proizvođača u razvoju logotipa, etiketa i promotivnih vizuala.

 Direktor Sweden/USAID FARMA II projekta Bill Mays rekao je da Covid-19 pandemija mijenja način na koji se bavimo biznisom.

– Tranzicija na online prodaju i promociju je jako blizu.  Kao projekt koji podržava razvoj poljoprivrede u Bosni i Hercegovini, mišljenja smo da je sada pravo vrijeme da se uvedu nove prakse koje će omogućiti proizvođačima da se efektivno bave biznisom, povećaju potrošnju domaćih proizvoda, kako tokom, tako i nakon pandemije, te da se približe kupcima i razviju njihovu lojalnost – dodao je Mays.  

Sweden/USAID FARMA II projekt podržava razvoj BH poljoprivrede u pet sektora – mljekarstvu, sektoru voća i povrća, meda i ljekovitog i aromatičnog bilja i sektoru peradarstva. Projekt pomaže da se domaća regulativa poboljša i uskladi sa pravnim okvirom Evropske unije, te prenosi znanje neophodno proizvođačima da bi povećali proizvodnju, poboljšali kvalitet proizvoda, i ispunili standarde potrebne za izvoz na EU i druga međunarodna tržišta, saopćeno je iz tog projekta.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia