online slots game malaysia
BiznisSarajevo

“Sarajevo City Card” uskoro u prodaji

Sarajevo City Card, jedan od važnijih projekata Turističke zajednice Kantona Sarajevo, počinje s fazom realizacije testnim korištenjem kartica.

Nakon testiranja na desetak kartica, Sarajevo City Card će vrlo brzo biti dostupna u slobodnoj prodaji putem web shopa.  Radi se o prvoj jedinstvenoj kartici za ulaz u muzeje i gradski prijevoz, a Turistička zajednica KS je prva institucija koja je uvela prodaju kartice putem interneta.

Kupovinom Sarajevo City Card korisnici će imati slobodan ulaz u navedene sarajevske atrakcije, uključen javni prijevoz i vožnju žicarom, a ostvarivat će popuste pri korištenju usluga hotelskog smještaja, na turističkim turama, prilikom kupovine itd.

Jedinstvena kartica je jedan od primjera kako Turistička zajednica Kantona Sarajevo aktivno radi na razvoju i unapređenju turizma prateći svjetske trendove, među kojima se ističe digitalizacija turističke ponude i pružanje jedinstvenog, obogaćenog turističkog iskustva.

– Sarajevo City Card projektom uvezali smo stakeholdere koji čine turističku djelatnost i centralizirali turističku ponudu, pružajući posjetiteljima digitalno iskustvo uz uštedu vremena i novca, saopćeno je iz Turističke zajednice KS. 

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia