online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Rebalans budžeta KS razmatrat će se u četvrtak na hitnoj sjednici Skupštine

U četvrtak na devetoj hitnoj sjednici Skupštine Kantona Sarajevo po hitnoj proceduri biće razmatran Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Budžeta KS za 2020. godinu, kao i Prijedlog zakona o izmjeni  Zakona o izvršavanju Budžeta za ovu godinu. Na ovoj sjednici bit će razmatran i Prijedlog zakona o ublažavanju negativnih ekonomskih posljedica i uštedama u Kantonu Sarajevo.

Tako je odlučio Kolegij Skupštine KS, a nakon što je Vlada danas utvrdila navedene prijedloge.

Sjednica će se održati online, a bit će emitovana uživo u programu TVSA.

Kolegij Skupštine također je utvrdio dnevni red  25. radne sjednica Skupštine koja će održati 18. maja ove godine, sa početkom u 10:00 sati.

Na dnevnom redu ove sjednice naći će se Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o dopunskim pravima boraca-branitelja BiH, te prijedlozi odluka o imenovanju dva zamjenika pravobranioca Pravobranilaštva KS.

Na sjednici će biti razmatran i Srednjoročni plan i program održavanja, zaštite, rekonstrukcije i izgradnje javnih puteva na području KS za period od 01.01. 2020. godine do 31.12.2023. godine.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia