online slots game malaysia
Sarajevo

Realizirani projekti na sanaciji i izgradnji regionalnog centra za upravljanje otpadom “Smiljevići

Ministarstvo komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo je pozitivan primjer promjena u oblasti zaštite okoliša, kada je u pitanju sanacija i izgradnja Regionalnog centra za upravljanje otpadom (RCUO) “Smiljevići“ u Sarajevu.

Povodom isteka mandata Komisije za praćenje realizacije i izradu Programa aktivnosti na sanaciji i izgradnji RCUO “Smiljevići” u Sarajevu, ministar Hadžiahmetović je tokom prošle sedmice održao sastanak s članovima ove komisije.

Tokom sastanka, članovi Komisije su naglasili da je u 2022. godini došlo do realizacije značajnih projekata, koji su prethodnih godina bili obustavljeni u svojoj realizaciji, kako zbog nedostatka finansijskih sredstava, tako i zbog nepridavanja važnosti kada je u pitanju rješavanje složene problematike na deponiji „Smiljevići“.

Na sastanku su utvrđene i prioritetne aktivnosti koje će se odvijati tokom ove godine, a koje se odnose na sanaciju i izgradnju RCUO „Smiljevići“ u Sarajevu, sve s ciljem zaštite zdravlja svih građana Kantona Sarajevo.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia