online slots game malaysia
Bosna i Hercegovina

Privremena izmjena režima saobraćaja na magistralnoj cesti od Tarčina do Bradine

Zbog izvođenja sanacijskih radova na dionici M-17 od Tarčina do Bradine, tranzitni promet se preusmjerava na jednu kolničku traku novoizgrađene poddionice autoceste Tarčin – Ivan, bez naplate cestarine na dionici od Vlakova do Bradine.

Na zahtjev izvođača radova, Federalno ministarstvo prometa i komunikacija dalo je suglasnost za privremenu izmjenu režima saobraćaja zbog izvođenja sanacijskih radova na magistralnoj cesti M-17 koji su potrebni kako bi se cesta vratila u prvobitno stanje prije zimskog perioda nakon izgradnje poddionice autoceste na Koridoru Vc Tarčin – Ivan, priopćeno je iz JP-a Autoceste FBiH.

S tim u vezi, na dijelu od raskrižja u blizini naplatnih kućica u Tarčinu do novoizgrađenog kružnog toka na Bradini, tranzitni promet će s magistralne ceste M-17 biti preusmjeren dvosmjerno na jednu kolničku traku novoizgrađene poddionice autoceste Tarčin – Ivan.

Radovi će se izvoditi u razdoblju od 23. septembra najkasnije do 30. novembra ove godine, a za lokalno stanovništvo promet će se odvijati na magistralnoj cesti M-17.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia