online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Preduzeće Park angažuje 100 osoba za održavanje javnih zelenih površina

Osobe s evidencije Biroa za zapošljavanje Kantona Sarajevo od danas mogu putem projekta “Javni radovi 2021” biti angažirane u Kantonalnom javnom komunalnom preduzeću “Park” na poslovima održavanja javnih zelenih površina.

Riječ je o angažmanu novih 100 osoba na rok od 60 dana. Radi se o projektu putem kojeg nezaposlene osobe koja su prije 15. jula prijavljena na evidenciju Biroa, budu sezonski angažirane na poslovima očuvanja komunalne čistoće i manje složenim hortikulturnim poslovima na javnim zelenim površinama koje su u nadležnosti preduzeća “Park”.

Preduzeće Park poziva sve osobe koje se nalaze na evidenciji nezaposlenih i to prije objave javnog poziva (15.jula) da se sa Uvjerenjem Službe za zapošljavanje KS, CIPS i kopijom lične karte, te žiro računa prijave Službi za pravne i kadrovske poslove preduzeća Park, u ulici Patriotske lige 58, u krugu “Pionirska dolina” i zoo vrt.

Mjesečna naknada za njihov angažman iznosi 800 KM, saopćeno je iz KJKP “Park”.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia