online slots game malaysia
Bosna i Hercegovina

Potrga za nestalim državljanima Turske i dalje bez uspjeha

Federalna specijalizirana jedinica civlne zaštite za spašavanje na vodi, u suradnji sa spasilačkim  timom AFAD-a iz Republike Turske, nastavila je pretragu rijeke Save u cilju pronalaska tijela nestalih osoba – utopljenika, državljana Turske koji su se s čamcem prevrnuli u spomenutu rijeku kod Odžaka krajem prošle godine.

Pretraga je rađena na dvije lokacije i to: dionica Donji Svilaj – Kadar, te dionica Donji Svilaj – Šamac, ali nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na pronalazak nestalih osoba – utopljenika, priopćeno je iz Federalne uprave civilne zaštite u redovitom izvješću za 4. i 5. veljače.

Aktivnosti na terenu provode se u koordinaciji sa uposlenicima Ministarstva sigurnosti BiH, AFAD-a, Granične policije BiH, Općinske službe CZ Odžak, PU Odžak, Crvenog križa Posavske županije i FUCZ.

Nakon održanog sastanka predstavnika svih službi uključenih u potragu, dogovoren je prekid potrage za 5. veljače od strane AFAD-a, FUCZ-a, RUCZ-a, koji su bili aktivni učesnici potrage, s tim da se potraga prebacuje na graničnu policiju BiH, graničnu policiju RH, PU Odžak, Općinsku službu civilne zaštite Odžak, te Županijsku upravu civilne zaštite Posavske županije.

Oni će redovnim aktivnostima obilaziti područje gdje su i dosad aktivno traženi utopljenici, a informacije će biti prikupljane i od lokalne zajednice i ribara, navodi se u priopćenju.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia