online slots game malaysia
Biznis

Pojačani inspekcijski nadzori uoči početka 28. Sarajevo Film Festivala

Uoči početka 28. Sarajevo Film Festivala, direktor Kantonalne uprave za inspekcjske poslove Kantona Sarajevo Fahir Halilović održao je danas sastanak s prvim saradnicima radi usaglašavanja dogovora u vezi sa aktivnostima inspekcijskih organa koje se i ove godine realiziraju pojačanim intenzitetom za vrijeme održavanja SFF-a od 12. do 19. augusta.

Kako navode iz Kantonalne uprave za inspekcijske poslove, na temelju iskustava iz prethodnih godina sačinjen je plan i raspored organizacije rada inspekcijskih timova koje čine sanitarni, tržišno-turistički i inspektori rada, čije će radno vrijeme u periodu održavanja festivala biti prilagođeno Odluci Vlade KS o produženju radnog vremena do 02:00 sata.
 
Osim navedenih inspekcija, koje će timske nadzore provoditi svako iz svoje nadležnosti, komunalni inspektori su, s ciljem doprinosa što uspješnijoj organizaciji ovogodišnjeg SFF-a, osim općinskim komunalnim inspekcijama, uputili dopise i preduzećima Rad, Park i Gras, koje su pozvali da tokom festivalskih dana intenzivnije provode aktivnosti iz njihove redovne djelatnosti.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia