online slots game malaysia
Sarajevo

Otvoren Javni poziv ‘Sarajevo Winter Fest’

Turistička zajednica Kantona Sarajevo poziva udruženja, pravna i fizička lica da prijavom kvalitetnih projekata na Javni poziv „Sarajevo Winter Fest“  predstojeću turističku sezonu obogate događajima koji će stvoriti dodatne motive dolaska i dužeg boravka turista u KS.

U cilju produženja zimske sezone realizacija projekata/programa predviđena je od  01. oktobra 2023. do 31. marta 2024. godine.

Javni poziv je namijenjen za projekte čijom realizacijom se razvijaju nove turističke inicijative, ideje i proizvodi iz različitih oblika turizma, koji daju pozitivne, vidljive i samoodržive rezultate, a koji će turistima i građanima ponuditi zanimljive sadržaje i osigurati produžetak trajanja zimske turističke sezone u Kantonu Sarajevo.

Dodjelom bespovratnih finansijskih sredstava Turističke zajednice KS sufinansirat će se projekti/programi iz oblasti turizma, kulture, sporta, zabave i gastronomije. Prednost imaju projekti koji će se održavati na otvorenim prostorima.

Prijava na Javni poziv se vrši putem Obrasca prijave koji se može preuzeti na službenoj web stranici Turističke zajednice KS www.visitsarajevo.ba, a poziv je otvoren do 21. septembra, saopćeno je iz TZKS.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia