online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Opština Centar izdvojila 35.000 KM – Besplatan prijevoz za učenike sa teškoćama u kretanju

Općina Centar Sarajevo je izdvojila 35.000 KM za prijevoz učenika sa teškoćama u kretanju i njihove pratioce. Troškovi se refundiraju djeci predškolskog uzrasta, te učenicima osnovnih i srednjih škola, koji su nastanjeni i prijavljeni u općini Centar.

Refundaciju troškova prevoza moguće je dobiti za potrebe odlaska i povratka za javni linijski saobraćaj (mjesečni kupon za učenika i pratioca) ili za troškove prijevoza učenika s teškoćama u kretanju koji koriste putnički automobil, bez obzira na udaljenost od mjesta stanovanja do škole. Iz Službe za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport Općine Centar obavještavaju da obrazac za prijavu za naknadu troškova prijevoza učenika sa teškoćama u kretanju je moguće pronaći na web stranici Općine Centar u rubrici elektronski formulari/Obrazovanje,sport, kultura i mladi:https://www.centar.ba/stranica/obrazovanje-sport-kultura-i-mladi, na Info pultu ili u šalter sali Općine Centar. 

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia