online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Općina Novo Sarajevo-“Klizno” radno vrijeme uz pridržavanje epidemioloških mjera

Općina Novo Sarajevo poduzela je sve što je u njenoj mogućnosti da rad općinskih službi organizira na način da se redovne aktivnosti kontinuirano provode uz provođenje svih propisanih higijensko – epidemioloških mjera u cilju zaštite zdravlja svih građana, a i službenika od širenja virusa Covid-19. 

S tim u vezi, a u skladu sa preporukama i odlukama Federalnog kriznog štaba, u Općini Novo Sarajevo se primjenjuje tzv. “klizno” radno vrijeme od 07.30 do 15.30 sati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, dok rad sa strankama u Šalter sali i Matičnom uredu Općine je do 17.30 sati, saopćeno je iz Općine Novo Sarajevo. 

Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju u Kantonu Sarajevo uzrokovanu širenjem koronavirusa u Šalter sali i dalje radi po jedan službenik na prijemu podnesaka i u matičnom uredu, dok dva službenika rade na ovjeri dokumenata. Ulaz u šalter salu je omogućen u manjim grupama, od po 10 stranaka najviše, kojima se na ulazu mjeri tjelesna temperatura i dezinfikuju ruke. Svi službenici i građani dužni su nositi zaštitne maske. 

Općina Novo Sarajevo poziva sve građane na strpljenje i razumijevanje jer su zdravlje i zaštita stanovništva  najbitniji i uvijek na prvom mjestu, navodi se u saopćenju. 

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia