online slots game malaysia
Sarajevo

Općina Centar izdvojila još 30.000 KM za sanaciju šteta od poplava na Ilidži

Krajem prošle godine općina Ilidža pretrpila je velike posljedice usljed poplava, zbog čega je Općina Centar je u ovogodišnjem budžetu osigurala sredstva od 30.000 KM za sanaciju posljedica izazvanih poplavama.

Tim povodom je u prostorijama Općine Centar organizirano potpisivanje ugovora o dodjeli finansijskih sredstava Općini Ilidža za sanaciju posljedica izazvanih prirodnom nesrećom – poplavama.

U ime Općine Centar kao finansijera, ugovor je potpisao načelnik Srđan Mandić, dok je u ime Općine Ilidža, kao korisnika sredstava, dokument potpisao načelnik Nermin Muzur.

Mandić je istakao spremnost Općine Centar da kao općina sa stabilnim budžetom, u mjeri u kojoj je to moguće, pomogne drugim lokalnim zajednicama koje se suočavaju s problemima šteta nastalih usljed elementarnih nepogoda.

Muzur je zahvalio Općini Centar i načelniku Mandiću naglasivši da ovo nije prvi put da im ta sarajevska općina pomaže.

Općina Centar je i u prošloj godini izdvojila 30.000 KM za sanaciju posljedica uzrokovanih poplavama na području općine Ilidža, saopćeno je iz Općine Centar.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia