online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Općina Centar dodjeljuje plastenike građanima

Načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić, s ciljem pomoći što većem broju domaćinstava da osiguraju za svoje članove porodica dovoljno hrane u vanrednim okolnostima, donio je odluku o dodjeli dodatnih plastenika.

Služba za finansije, privredu i lokalno-ekonomski razvoj Općine Centar je završila sa potrebnom procedurom i uime općinskog načelnika na web stranici Općine Centar:www.centar.ba/Konkursi i oglasi, objavila javni poziv za dodjelu plastenika površine  18 metara kvadratnih, sa dodatnom opremom i sadnim materijalom.

Uz ovaj javni poziv, kojeg svi zainteresovani osim na web stranici mogu dobiti i u svojoj mjesnoj zajednici,  također je postavljen i prijavni obrazac.

Kako je navedeno u javnom pozivu uslovi za dobijanje plastenika su da zainteresovani  imaju prebivalište na području općine Centar, da posjedujete zemljište minimalne površine  50 metara kvadratnih na području ove općine i da do sada nisu nikada dobijali ovu vrstu pomoći i poticaja od Općine Centar.  

Zainteresovani svoje prijave mogu dostaviti na adresu svoje mjesne zajednice ili na protokol Općine Centar u Mis Irbinoj ulici na broju 1, kao putem e-maila: ajla.hadzalic@centar.ba do 24. aprila 2020. godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt broj telefona 033/562-512.

Projekat dodjele plastenika domaćinstvima je bio jedan od prijedloga seta mjera za ublažavanje posljedica koje je izazvala kriza izazvana pandemijom koronavirusa, saopćeno je iz Općine Centar.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia