online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Novi i ljepši izgled ulica noću u centru Sarajeva

Općina Centar je sklopila ugovor o izvođenju radova na nadogradnji i rekonstrukciji javne rasvjete. Za ovu namjenu Općina je u budžetu obezbijedila 530.000 KM, a ugovor je potpisan sa firmom „Step“ kao izvođačem radova.
U proteklom periodu radovi na ugradnji efikasnije i štedljivije LED rasvjete su izvođeni na širem području općine Centar. Tako je nova rasvjeta ugrađena u ulicama Vrbanja, Mustajbega Fadilpašića, Kranjčevićeva, Josipa Vancaša, Alekse Šantića, Mehmed-bega Kapetanovića Ljubušaka, Ključka, Prusačka, Mice Todorović, Alipašina, Sutjeska, Jezero, Fra Anđela Zvizdovića, Kralja Tvrtka, Dolina, Magribija, Augusta Brauna, Herceg Stjepana, Vrazova, Koševo, Hasana Kikića, u parku kod zgrade predsjedništva BiH i u Dubrovačkoj.

Ekipe preduzeća Step u proteklim danima su nastavile radove u ulicama Franca Lehara, Kemal begova, Danijela Ozme, Vladimira Valtera Perića, Čekaluša, Gabelina…
Iz preduzeća Step su naglasili da manje probleme u realizaciji radova stvaraju parkirana vozila koja onemogućavaju ekipama pristup svjetiljkama.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia