online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Nova četiri ljekara u Domu zdravlja Ilidža

Direktor Baltić istakao je da je najveći izazov JU Domova zdravlja KS nedostatak kadra ali je rekao da će i u narednom periodu  obezbijediti 4 ljekara porodične medicine za Dom zdravlja Ilidža, a u narednoj fazi će se angažovati još 3 ljekara za lokalne ambulante. 

Općinski načelnik Nermin Muzur i rukovodstvo Općinskog vijeća Ilidža, održali su sastanak sa direktorom JU Domova zdravlja KS, Abelom Baltićem, direktorom JU Kantonalnog centra za socijalni rad Mahirom Delićem i njegovim saradnicima te predstavnicima Centra za socijalni rad Ilidža. Općinski načelnik  najavio je realizaciju projekta energijske efikasnosti i utopljavanje Doma zdravlja na Ilidži. Općina i će u narednom periodu izvršiti nabavku sanitetskog vozila koje će se dati na raspolaganju Domu zdravlja, te će u narednoj godini planirati sufinansiranje specijalizacija ljekara iz oblasti porodične medicine.

1 1 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia