online slots game malaysia
Vijesti

Nikšić: Imali smo tradiciju, izvozili smo industrijsku konoplju, proizvodili srebro, sad nemamo ništa a hoćemo neke pare (video)

Damir Nikšić, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, u Špici govorio je o održanim sjednicama Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, na kojima je fokus bio budžet Federacije Bosne i Hercegovine.

Damir Nikšić za Špicu je također i govorio o amandmanima od kojih je usvojeno njih 50 koji dalje idu na glasanje.

Dva posto sredstava je preusmjereno amandmanima, znači ništa tu nije bitno promijenjeno. Budžet je svakako socijalni, nije razvojni, on je socijalni- za penzije, plate… To je nešto što se radi po automatizmu i ne može to ništa bitno promijeniti.– objasnio je.

Nikšić govori kako se zastupnicama ukazala prilika na pisanje amandmana, a on ih je napisao pet. Detaljno je objasnio kakvi su to bili amandmani u našoj Špici. Amandmani su govorili o osnovanju labaratorije za toksikološku analizu pčela, mobilnosti umjetnika, izdavanju časopisa, posebno društvenih i humanističkih nauka, utopljavanju uz pomoć ovčije vune koja se baca i regulaciji uzgoja industrijske konoplje u Federaciji.

Više o ovim amandmanima i cijelo gostovanje možete pogledati na našem YT kanalu.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia