online slots game malaysia
Bosna i HercegovinaVijesti

Nešić s predstavnicima nevladinog sektora iz oblasti suzbijanja zloupotrebe narkotika u BiH

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić sastao se danas s predstavnicima nevladinog sektora iz oblasti suzbijanja zloupotrebe narkotika u BiH. Razgovarano je o nastavku saradnje, prvenstveno kroz provođenje EUPC obuka u saradnji s Ministarstvom sigurnosti BiH, te organizaciji 14. konferencije Evropskog društva za prevencijska istraživanja (EUSPR).

Sastanku su prisustvovali Borislav Goić iz Udruženja za resocijalizaciju bivših ovisnika “Proslavi Oporavak”, Amir Hasanović iz Udruženja za prevenciju ovisnosti NARKO-NE i Denis Dedajić iz Asocijacije “Margina”.

Predstavnici nevladinih organizacija izrazili su zahvalnost za dosadašnju podršku koju je pružalo Ministarstvo sigurnosti BiH putem Odsjeka za suzbijanje zloupotrebe opojnih droga i prekursora.

Ministar Nešić je ukazao na važnost saradnje s nevladinim sektorom i njihovog aktivnog učešća u planiranim aktivnostima u cilju poboljšanja situacije u ovoj oblasti. Takođe najavio je podršku Ministarstva sigurnosti postojećim programima koji se provode u ovoj oblasti, a u cilju kvalitetnog provođenja strategije i ostalih planskih aktivnosti na suzbijanju zloupotrebe droga – saopćeno je iz tog Ministarstva.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia