online slots game malaysia
Kultura

Narodno pozorište Sarajevo / Besplatni vaučeri za mlade

30. septembra u velikoj sali Općine Centar načelnik Srđan Mandić potpisao je memorandume o saradnji sa predstavnicima 22 kulturne i sportske organizacije sa područja općine Centar Sarajevo za realizaciju projekta „Vaučeri za mlade“, a jedna od njih je i Narodno pozorište Sarajevo.

Općina Centar Sarajevo, na prijedlog Komisije za mlade, a putem Službe za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport planirala je realizaciju aktivnosti dodjele besplatnih vaučera mladim osobama sa područja općine Centar, koji su u toku 2022. godine postali ili će postati punoljetni i to za posjetu kulturnim i sportskim događajima na području ove općine.

Nakon potpisivanja memoranduma nadležna služba će raspisati javni poziv i izabrati dobitnike vaučera.

Dodjela besplatnih vaučera planirana je za prvih stotinu mladih iz navedene dobne skupine, koji će moći koristiti dostupne ponude 22 kulturne i sportske institucije tokom cijele 2023. godine.

Realizacija projekta ima za cilj kreiranje nove ponude, promociju kulture i sporta među mladim osobama, razvoj novih sadržaja za kvalitetnije provođenje slobodnog vremena.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia