online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Naredna sjednica Skupštine KS 18 maja

Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo zaključio je da se i naredna 25. sjednica Skupštine KS održi online 18. maja ove godine sa početkom u 10:00 sati.

Na dnevnom redu ove sjednice naći će se: Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o dopunskim pravima boraca-branitelja Bosne i Hercegovine, Prijedlog odluke o davanju naziva novoj ulici na području Općine Centar, Prijedlozi odluka o imenovanju dva zamjenika pravobranioca Pravobranilaštva Kantona Sarajevo, Izvještaj o poslovanju JP „Televizija Kantona Sarajevo“ d.o.o. za 2018. godinu i Srednjoročni plan i program održavanja, zaštite, rekonstrukcije i izgradnje javnih puteva na području Kantona Sarajevo za period od četiri godine

Zastupnici će na ovoj sjednici razmatrati i izvještaje o poslovanju za 2018. godinu preduzeća „RAD“, „SARAJEVOGAS“, „TOPLANE – SARAJEVO“, „PARK“, „POKOP “, „VODOVOD I KANALIZACIJA“ te „TRŽNICE-PIJACE“.

Na dnevnom redu će biti i Izvještaj o radu Kantonalne uprave civilne zaštite Kantona Sarajevo za 2019. godinu, Izvještaj o poslovanju Kantonalnog javnog preduzeća “Veterinarska stanica” za 2018. godinu, Izvještaj o radu Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo za 2019. godinu, Informacija o stanju u oblasti socijalne zaštite, zaštite civilnih žrtava rata i zaštite porodice sa djecom u 2019. godini, Izvještaj o radu Odbora za žalbe javnosti za 2019. godinu, te Izvještaj o radu Nezavisnog odbora za period septembar 2019. godine-februar 2020. godine.

Na ovoj sjednici će se raspravljati i o izvještajima o poslovanju sedam kantonalnih javnih ustanova iz oblasti socijalne zaštite za 2019. godinu.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia