online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Nacrt zakona o visokom obrazovanju pred zastupnicima 8. jula

Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo utvrdio je na svojoj današnjoj sjednici da se 39. Radna sjednica Skupštine KS održi  u četvrtak, 8. jula 2021. godine, u sali općine Centar, sa početkom u 12.00 sati.

Za ovu sjednicu Skupštine će biti predložena samo jedna tačka dnevnog reda, a to je Nacrt zakona o visokom obrazovanju KS.

Isti dan, u 9:00 sati biće održan nastavak 38. sjednice Skupštine KS na kome će razmatrati preostale tačke dnevnog reda ove sjednice, a to su: Izvještaj o radu Vlade KS za 2020 godinu, Izvještaj o radu Univerziteta za 2019 i 2020. godinu te godišnji izvještaji javnih ustanova iz oblasti kulture: Narodnog pozorišta, Biblioteke Sarajevo, Sarajevske filharmonije, Pozorišta mladih, Kamernog teatra 55, Sarajevskog ratnog teatra – SARTR-a, MESS-a, Historijskog arhiva, Muzeja Sarajevo, Bosanskog kulturnog centra i Muzeja “Alija Izetbegović”.

Na sjednici će se naći i izvještaji o radu javnih preduzeća “Skenderija” i “Poljoprivredno dobro Butmir”, kao i izvještaji o radu i finansijskog poslovanju Zavoda za informatiku i statistiku KS, Kantonalne javne ustanove za zaštićena prirodna područja, Kantonalnog stambenog fonda i Fonda KS za izgradnju stanova za porodice šehida i poginulih boraca, RVI, demobilizirane borce i prognane osobe.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia