online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Na sjednici Skupštine KS Prijedlog zakona o kažnjavanju govora mržnje

Prijedlog zakona o kažnjavanju govora mržnje i Nacrt zakona o ministarstvima i drugim organima uprave, bit će razmatrani danas na sjednici Skupštine tog kantona.

Zastupnici će razmatrati i Informaciju o epidemiološkoj situaciji u Kantonu Sarajevo, u formi dokumenta “Analiza COVID-19 epidemiološke situacije u Kantonu Sarajevo” te Prijedlog odluke kojom se Ministarstvu za boračka pitanja Kantona Sarajevo daje saglasnost da može pristupiti potpisivanju ugovora imovinsko-pravne prirode.

Na dnevnom redu je Izvještaj o izvršavanju Budžeta Kantona Sarajevo za 2020. godinu te prijedlozi odluka o davanju saglasnosti na programe rada Zavoda zdravstvenog osiguranja, Zavoda za javno zdravstvo, Zavoda za zdravstvenu zaštitu zaposlenika Ministarstva unutrašnjih poslova, Apoteka Sarajevo, Zavoda za medicinu rada, Zavoda za zdravstvenu zaštitu žena i materinstva, Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, Zavoda za sportsku medicinu, Zavoda za zaštitu zdravlja studenata, Opće bolnice “Prim. dr. Abdulah Nakaš”,  JU Dom zdravlja  te ostalih zdravstvenih institucija u tom kantonu.

Sjednicu Skupštine gledajte u programu TVSA, i na You Tube kanalu.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia