online slots game malaysia
BiznisVijesti

Mesna Industrija Ovako, donirala robu u vrijednosti od 150 000 za najugroženije građane u BiH

Mesna industrija Ovako je i ove godine, a devetnaestu godinu zaredom, podijelila pomoć za socijalno ugrožene građane Bosne i Hercegovine u vrijednosti od 150 000 KM.

Pomoć će do krajnjih korisnika pristizati preko 65 humanitarnih organizacija kojima je isporučena donacija Mesne Industrije Ovako.

“Ramazan je mjesec milosti, oprosta, međusobnog pomaganja i vrijeme kada posebno treba da vodimo računa da pružimo ruku i osmijeh drugima, te da nahranimo sve one koji su se našli u potrebi za osnovnim životnim namirnicama.

Nažalost, za mnoge će ovaj mjesec ali i čitava godina biti drugačija u odnosu na prethodne. Iako svi mi osjetimo posljedice novonastale situacije, trebamo pogledati oko sebe i usmjeriti potporu upravo prema našim najranjivijim sugrađanima za koje je topao obrok, nažalost, luksuz. U skladu s tim su i nastojanja kompanije Mesna industrija Ovako da pruži vlastiti doprinos ljepšoj svakodnevici onih kojima je pomoć najpotrebnija, korisnicima usluga dobrotvornih ustanova, javnih kuhinja i organizacija.

Kroz ovu donaciju nastojimo da se odazovemo na sve pozive za pomoć koji nam pristižu u toku godine. Obzirom da donaciju realizujemo već devetnaestu godinu za redom, kroz istu nastojimo da na neki način udruženjima i dobrotvornim ustanovama pružimo sigurnost odnosno da znaju da mogu računati na podršku koja će im u ovom periodu doći od naše kompanije.

Riječ je o svježoj i zaleđenoj piletini te prerađevinama iz našeg asortimana.

Iskoristiti ću ovu priliku da se još jednom zahvalim našim vjernim kupcima koji su prepoznali kvalitet naših proizvoda te nam pomogli da kao najveća mesna industrija u BIH i ove godine realizujemo ovu vrijednu donaciju.

Također se zahvaljujemo svim našim uposlenicima koji su i ove godine vrijedno radili kako bi spremili dovoljne količine robe za ovaj projekat i na taj način olakšali svima onima kojima je pomoć potrebna”, kazala je direktorica marketinga Mesne Industrije Ovako Emina Džafić Krpan.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia