online slots game malaysia
Bosna i HercegovinaSarajevo

Magoda: Vlada Federacije za sport i turizam izdvaja sadaku

“Kao što vidim Vlada Federacije pompezno najavljuje najveći budžet ikada, znam da to dobro zvuči ali moram da izrazim svoje razočaranje kao čovjek koji dolazi iz sporta i turizma da Vlada Federacije za ove dvije veoma bitne grane izdvaja bukvalno sadaku” – razočarano se oglasio Kenan Magoda, na svm zvaničnom Facebook profilu.

Ističe da mu nije jasno kako “Premijer Novalic” kao osoba koja voli prirodu i sport može gledati da se naši Nacionalni savezi gase – “…i to u periodu od kada je on na celu Vlade Federacije, sport je jedan od najboljih ambasadora naše države, a Vlada ga gleda Kao crnu ovcu”.

“Mislim da je vrijeme da se ozbiljno posvetimo sportu i da svi sa ponosom gledamo zastavu BiH kako se vijori po cijelom svijetu” – naglasio je Magoda.

Za turizam kaže da je on najpotentnija grana Privrede i da je krajnje vrijeme da se Vlada ozbiljno pozabavi sa tom granom.

“Svaki četvrti čovjek je direktno ili indirektno vezan za turizam i ukoliko ulaganja u isti od strane Vlade Federacije bude na nivou prethodnih godina crno nam se piše .Za strategiju turizma Vlada Federacije izdvaja 2.600.000 BAM kao da smo Dubai, a za razvoj Turizma 2.000.000 BAM koja bahatost!”.

Uputio je poruku i koja se tiče naših olimpijskih planina, navodeći da u Bjelašnicu, Igman i Trebević Vlada Federacije već godinama ne ulaže niti jednu KM!

“Promjeniti ćemo to !Neka se zapita Premijeru Vlade Federacije da li je to uredu kada bude planinario po našim olimpijskim ljepoticama!”.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia