online slots game malaysia
BiznisVijesti

KS: Unaprijediti procedure za dodjelu novčanih podsticaja u poljoprivredi

Ministar privrede Kantona Sarajevo Adnan Delić potpisao je Rješenje o imenovanju Stručne komisije za analizu i izradu teksta izmjena i dopuna, a možda i izradu novog teksta zakona o novčanim podsticajima u poljoprivredi na području Kantona Sarajevo, s ciljem unapređenja procedura vezanih za dodjeljivanje novčanih podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji.

-Shodno ovom rješenju, Stručna komisija obavezna je nakon detaljne i stručne analize teksta navednog zakona predložiti potrebne izmjene i dopune ovog zakona ili, ako to bude potrebno, predložiti izradu novog teksta zakona o novčanim podsticajima u poljoprivredi na području KS – rekao je ministar Delić.

U skladu s Rješenjem, Stručna komisija dužna je u naredna četiri mjeseca pripremiti nacrt zakona, provesti javnu raspravu o ovom nacrtu, te dva mjeseca po okončanju javne rasprave  pripremiti prijedlog predmetnog zakona, kao i izvještaj o radu Komisije koji će dostaviti ministru, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia